Tarım Bakanlığı koltuğuna son 7 yılda 6 farklı isim oturdu. Bakanlar değişse de temel sorunlar yerli yerinde duruyor. Zira, tarıma bakış açışı hiç değişmedi.
08.04.2022 04:30
Tarımda kurtuluşun 10 maddelik reçetesi
Tarımın kronik sorunları üretici fiyatlarıyla birlikte tüketici fiyatlarını da tetikledi. Enflasyon son 20 yılın zirvesinde seyrederken, gıda enflasyonu yüzde 70’i aştı. Ramazan ayında artan talep, turizm sezonuyla birlikte daha da güçlenecek
* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.
Avrupa’daki krizden çıkarılacak dersler
25 Eylül 2026
Çiftçi cepten yiyor
28 Ağustos 2026
İsimler farklı ama kaderleri aynı
14 Ağustos 2026
Yangınlar azaldı ama verdiği hasar büyüdü
07 Ağustos 2026
Sağlıklı beslenme lüks her 13 kişiden biri aç!
Tüm Yazıları
31 Temmuz 2026