02 Mayıs 2024, Perşembe Gazete Oksijen
16.06.2023 04:30

Bir bakış baktın, kalbimi yaktın!

Bir kadın kendisini çok ama çok sevdiğini bildiği bir erkeğe karşı kayıtsız kalabilir mi? Sophia Loren’in anılarına bakılırsa kalınabiliyormuş ve bir kadının “korunma isteği” küçümsenebilir bir şey değilmiş...

Vice’ta “Kadınlar erkeklerden bir tek şey istiyor: Avcı gözler” (Women Want One Thing in Men, and It’s ‘Hunter Eyes’) başlığını okuyunca “tamam” dedim, “benim zamanım geldi!”

“Zamanımın” gelmek için hayli zaman beklediği gerçeğini gözümün içine sokacak sözleri duymaya açık olmadığımı söyleyeyim! Kadınların “artık ne istemeye başladıklarına” kim karar veriyor bilmiyorum.

Demek ki böyle kararlar almaya yetkili birileri var ve onlar zaman zaman oturup “şimdi kadınlar ne istiyor, bir bakalım” diyorlar. Bir tür mason locası gibi bir şey olmalı bu. Ya da bir gizli örgüt. Sovyetler Birliği dağıldığından beri ajan filmlerinde karşımıza çıkan türden “gizli örgütler” benzeri bir oluşum!

Bundan önceki toplantılarının sonuçlarından hiç memnun kalmamıştım. “Six pack karın kaslarının” kadınların istediği tek şey olduğuna karar verdikleri toplantıdan söz ediyorum. Koca bir nesli bu yüzden telef ettiler! Başlangıçta az kalsın ben de buna kendimi kaptıracaktım, son anda aklım başıma geldi.
Ben öyle dağınıklıktan hoşlanan bir tip değilim, her şeyin yerli yerinde ve bir arada olmasını isterim.
Altılı kas paketimi de bu nedenle göbeğimde bir arada tutuyorum: Yani benim durumum “six pack” değil, “six in one” durumu.