Şu fani dünyada her gün, en az birkaç kez buluşundan yararlandığınız bir bilim insanlarına teşekkür etme ihtiyacı hiç duymadığınıza eminim.
28.08.2026 04:30
“Görmek ve görünür olmak” çağı geri geliyor!
Yeni flört trendi SABSing “görmek ve görünür olmak” diye çevrilebilir. Ama bir şartla: Sosyal medyada değil, yüz yüze. Aslında çok kolay. Sadece dışarıda olacaksınız, elinizdeki telefonu cebinize atıp kulaklıklarınızı çıkaracaksınız
* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.
Her kelimenin içine gizlenmiş bir ruh var
11 Eylül 2026
Yeni flört eğilimlerinden haberdar mısınız?
04 Eylül 2026
Türkü türkü Türkiyem!
21 Ağustos 2026
“Zaman bizi nereye sürüklerse sürüklesin, aşk kalır”
14 Ağustos 2026
Flört de ekonomik kriz kurbanı
Tüm Yazıları
07 Ağustos 2026