Gallada henüz çok yeni, The Peninsula İstanbul içerisinde, tarihi yolcu terminali binasının eşsiz manzarasında harika bir mekan olmuş. Öncelikle Peninsula gibi, dünyanın en lüks otel zincirlerinden birinin, Fatih Tutak gibi ülkemizin yetiştirdiği en önemli şeflerin başında gelen bir isim ile ortaklık kurması, şehir açısından da çok sevindirici. Üstelik zincirin bu tip bir alışkanlığı yok.
14.07.2023 04:30
2 Michelin’li Fatih Tutak’ın yeni restoranı Gallada açıldı
İki Michelin yıldızlı şef Fatih Tutak’ın yeni restoranı Gallada, The Peninsula İstanbul’da açıldı. Türk ve Asya mutfağının sentezi menüden özellikle dumpling’leri ve 72 saat pişen ördeği deneyin
A+
Yazı Boyutunu Büyüt
A-
Yazı Boyutunu Küçült
* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.
Kendilerine ne pişiriyorlarsa…
05 Aralık 2025
Kızıldeniz’de Türk markası
28 Kasım 2025
Gastromasa İstanbul 10 yaşında
21 Kasım 2025
Şehrin yeni gözdesi Tam Ocakbaşı
07 Kasım 2025
Açık ateş ziyafetine buyurun
Tüm Yazıları
31 Ekim 2025