1 Eylül’de balık avlama yasağının bitmesiyle birlikte balık tezgahları da canlanmaya başladı. Ben de bu vesileyle eski yıllardan beri favorilerimden olan Misina Balık’a gitme fırsatı buldum. Balıkçı denince ilk akla gelen mekanlar deniz kıyısında bulunanlar olur ama Misina farklı. Bağdat Caddesi’nde, Göztepe Parkı’nın karşında yer alıyor. Burası, gerçek bir Anadolu Yakası klasiği. İlk yıllarında Dalyan’da hizmet veren restoran, müdavimlerini oluşturduktan sonra şimdiki yeni yerinde.
12.09.2025 04:30
Anadolu Yakası’nın klasikleşen balıkçısı
Balık mevsimi başladı. Anadolu Yakası’nın en iyi balıkçılarından, Göztepe’deki Misina Balık özgün mezeleri, farklı deniz ürünleri ve uygun fiyatlı kalkan tandırıyla müdavimlerini ağırlamaya devam ediyor
* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.
Müze terasında fine dining Türk yemekleri
16 Ekim 2026
Cantinery’de yeni lezzetler
09 Ekim 2026
Bizim damak tadımıza da uygun: Çok Çok Thai
02 Ekim 2026
Antalya’nın 7 Mehmet’i artık Haliç kıyısında
18 Eylül 2026
Il Sud Ristorante için köprü bile geçilir
Tüm Yazıları
11 Eylül 2026