Zaten içinde nefis tarihi ve doğal güzellikler bulunan Side, son yıllarda geçmişin değerlerini ortaya çıkararak, yaptığı gastronomik yatırımlar, butik oteller, sokakların ve tarihi eserlerin ışıklandırılması, kötü yapıların yıkılarak aslına uygun hale getirilmesi ile büyülü bir merkez haline geldi.
02.05.2025 04:30
Side’de Girit mutfağının izinde 3 durak
Geçen hafta gerçekleştirilen Side Girit Yemekleri Festivali hem kültürel, hem de gastronomik anlamda oldukça doyurucuydu
A+
Yazı Boyutunu Büyüt
A-
Yazı Boyutunu Küçült
* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.
Kendilerine ne pişiriyorlarsa…
05 Aralık 2025
Kızıldeniz’de Türk markası
28 Kasım 2025
Gastromasa İstanbul 10 yaşında
21 Kasım 2025
Şehrin yeni gözdesi Tam Ocakbaşı
07 Kasım 2025
Açık ateş ziyafetine buyurun
Tüm Yazıları
31 Ekim 2025