03 Mayıs 2024, Cuma Gazete Oksijen
15.12.2023 04:30

Potansiyel yayıncılara ve daimi dinleyicilere

Artık hepimiz birer dijital yayıncıyız. Instagram’da sıradan bir hikaye paylaşırken bile sesinden efektine kadar birçok ayrıntıyı neredeyse profesyonel yayıncılar gibi düşünüyoruz. Büyük stüdyolara ihtiyaç duymadan, içeriklerin daha profesyonel görünmesini sağlamak için kullanabilecek orta düzey ekipmanlar güzel birer yılbaşı hediyesi olabilir

Rode NT-USB Mini Mikrofon: Rode, özellikle podcast dünyasının en popüler markalarından biri. Mikrofonlardan yayın setlerine kadar birçok pratik üründe bu ismi görebilirsiniz. Rode’un NT modeli de yayıncıların en çok tercih ettiği mikrofon modelleri arasında.

Bu popüler modelin mini versiyonu tam anlamıyla hayat kurtaran bir cihaz. Dahili pop filtresi ve ayarlanabilir kulaklık girişiyle dikkat çeken bu küçük boyutlu mikrofon, USB girişi sayesinde her yerde her zaman hızlı bir şekilde kayıt alabilmeye olanak sağlıyor. RLSOCO marka taşıma çantasıyla da tamamlanabilir.
Site: amazon.com.tr

Audio Technica ATH-M20x Kulaklık: Tüm sesleri daha net/temiz duyabilmeye ve karşılaştırabilmeye yarayan kulaklıklara referans kulaklık adı veriliyor. Temel olarak profesyonel kayıt yapan yayıncıların ve müzisyenlerin kullandığı bu tür kulaklıklar, podcast yayıncılarının ve uzun süreli müzik/podcast dinleyicilerinin de tercihi olmaya başladı.

Audio Technica’nın birçok modeli bu amaçla üretiliyor ama başlangıç aşamasında olanlar için ATH-M20x iyi bir seçenek olabilir. Kulak üstü (over-ear) modeli ve yumuşak baş yastığıyla iyi bir dinleme konforu sağlayan bu modelin avantajı, denemek için iyi bir fiyat-performans dengesi sağlaması.
Site: amazon.com.tr