14 Mayıs 2024, Salı Gazete Oksijen
25.08.2023 04:30

Şehirde yaz bitmeden mutlaka yapılmalı...

Bir yaz daha geride kalıyor... Güneşe ve denize veda için son günler. Fonda Yine Yazı Bekleriz şarkısı çalmadan, yazın son günlerinin tadına varmak için ‘Şehirde yaz bitmeden mutlaka...’ listemize göz atın. Lezzet önerileri, yeni açılan mekanlar, yaz klasikleri var bu listede!

Yıldızların altında sinema keyfi yaşamadan yaz mevsimiyle vedalaşmayın. Birbirinden güzel filmler, şahane açık hava sinemalarındaydı bu yaz. Hâlâ bu keyfi yaşamadıysanız ya da bir kez daha deneyimlemek istiyorsanız, yazın son günleri için işte önerilerimiz... Etiler’de bulunan Hillside City Club; salı ve perşembe günleri saat 21.30’da açık hava sinemasında; 29 Ağustos’ta I Wanna Dance with Somebody: Whitney Houston, 31 Ağustos’ta Living filmlerini izleyebilirsiniz. Boğaz’da sinema keyfi isterseniz Four Seasons Bosphorus’ta 28 Ağustos saat 21.00’de Ford v Ferrari filmi var. Maçka’da KüçükÇiftlik Bahçe Sineması’nda ise 29 Ağustos’ta The Whale gösterimde.
Instagram: @kucukciftlikpark

Moda’nın yenilerinden Arafta’yı keşfedin. Karides söğüş, humus, tavuklu avokadolu marul salatası, patlıcanlı iç pilav gibi lezzetlerle donatın sofranızı, ferah bahçesinde, güzel bir yaz akşamının tadını çıkarın.
@araftamoda