Yıl bitimlerinde dergiler, gazeteler kitap listeleri hazırlar. Bu listelere kitap tavsiye etme konusunda hep bir huysuzluğum, bir çekingenliğim vardır. Sanırım her okurun “biricik” olduğuna, bu nedenle de okuma yolculuğunun rotasını kendisinin çizmesine olan inancımdan dolayı böyle davranıyorum. Ama her hafta kitap tavsiyesi yapan bir köşenin yazarı olunca, o çekingenliği de üstümden atmam gerekiyor.
27.12.2024 04:30
Kitap listelerine neden ihtiyaç duyarız?
2025 yılını Nezihe Meriç öykülerine ayırabilirsiniz. Yazarın Toplu Öyküleri 1 (Bozbulanık / Topal Koşma / Menekşeli Bilinç) ile başlayabilirsiniz
A+
Yazı Boyutunu Büyüt
A-
Yazı Boyutunu Küçült
* Bu haber/yazı ve resimlerin eser sahipliğinden doğan tüm hakları Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’ne ait olup işbu yazı/haber ve resimlerin, kaynak gösterilmeksizin kısmen/tamamen izin alınmaksızın yeniden yayımlanması yasaktır. Haftalık Yayıncılık Anonim Şirketi’nin, 5187 sayılı Basın Kanunu’nun 24. maddesinden doğan her türlü hakkı saklıdır.
Ferit Edgü’ye saygılarımla
28 Kasım 2025
Savaşın küllerinde sessiz bir kasaba
21 Kasım 2025
İnsanın hâlâ kendisi kalma mücadelesi
14 Kasım 2025
“Bir süreliğine dünyayı dışarıda bırakmak istiyorum”
07 Kasım 2025
Bütün aşkların başlangıcı
Tüm Yazıları
31 Ekim 2025