27 Nisan 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 12.12.2022 12:19 | Son Güncelleme: 12.12.2022 14:25

Prens William: Harry ve Meghan belgeselini asla izlemeyeceğim

Yakın kaynaklara göre Prens William, Harry ve Meghan'ın Netflix belgeselini asla izlemeyeceğini ve arkadaşlarına kendisine yönelik iğnelemelere karşılık vererek sorunları körüklememelerini söyledi
Prens William: Harry ve Meghan belgeselini asla izlemeyeceğim

Netflix'in dünya çapında ses getiren yeni belgeseli Harry ve Meghan Kraliyet Ailesi'nin içinde konuşulmaya devam ediyor ve etkisini kısa sürede kaybedeceğe benzemiyor. Kraliyete yakın kaynaklara göre, Prens William, Sussex Dükü Harry ve Düşesi Meghan ile kısasa kısas bir savaşa girmek yerine geleceğine odaklanacağını ve işine bakacağını söyledi. Bunun üzerine yakın bir kaynağa göre, Prens William, Harry ve Meghan belgeselini izlemeyeceğini açıkladı.

Ayrıca habere göre, kardeşler ve eşleri arasındaki sürtüşmeye rağmen, birbirlerinin çocuklarına Noel hediyeleri göndermeye devam edecekler fakat kardeşler arasında hediye alışverişi olmayacak. 

“Asla izlemeyeceğini söylüyor”

Prens William'ın bir arkadaşı Sunday Times'a verdiği bir demeçte, "Asla izlemeyeceğini söylüyor ve sözünü tutacağına eminim" dedi. Harry, kardeşi ve babası Kral Charles'ın, kendisinin ve Meghan'ın neler yaşadıkları hakkında daha iyi bir fikir edinmek için belgesel diziyi izlemelerini umuyordu.

Bunların yanında kraliyet kaynakları, Meghan'ın belgeselde kraliyet hayatına tamamen hazırlıksız olduğu yönündeki iddialarını yalanladı. Sussex Düşesi dizide, yürüyüşün ne olduğu hakkında hiçbir fikri olmadığını, ulusal marşı Google'dan okumak zorunda kaldığını ve nasıl reverans yapacağını bilmediğini iddia etti.