16 Eylül 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 29.05.2024 11:34 | Son Güncelleme: 29.05.2024 11:52

Robert de Niro: Trump palyaçonun teki

Hollywood yıldızı Robert de Niro, Biden'ın seçim etkinliğinde konuşma yaparken Donald Trump için "palyaço" ifadesini kullandı. Etkinlik, Trump'ın "sus payı" mahkemesinin görüldüğü yere olan yakınlığı ile dikkat çekiyor
Robert de Niro: Trump palyaçonun teki

New York'ta ABD Başkanı Joe Biden'ın seçim kampanyası çerçevesinde gerçekleştirilen bir etkinlikte konuşan Robert de Niro, Donald Trump'ı hedef aldı. Trump'a yönelik tarihi "sus payı" davasının görüldüğü Yüksek Mahkeme'ye birkaç metre mesafede gerçekleştirilen seçim kampanyası etkinliğinde konuşan de Niro "Bu gibi palyaçoların ancak acımasız diktatörlere dönüştükten sonra ciddiye alınmaya başlandığını gösteren tarih derslerini unuttuk. Ama Trump sayesinde ikinci bir şansımız var ve artık kimse gülmüyor. Kendisini oylarımızla bu kez nihai olarak durdurmanın zamanı geldi" dedi.

"İki paralık çapkın iken tahammül edebiliyorduk"

Trump'ın Beyaz Saray'a dönmesi halinde sivil özgürlüklerin ve seçimlerin yok olacağını söyleyen de Niro "Eğer Beyaz Saray'a girerse, bir daha asla çıkmayacağını söyleyebilirim. Biz New Yorklular, kendisini önemli biri gibi göstermeye çalışan bayağı ve ahlaksız bir emlak pazarlamacısı ve attığı yalanlarla gazetelere çıkmaya çalışan iki paralık bir çapkın iken tahammül edebiliyorduk. Palyaçonun teki. Onu kimse ciddiye almıyordu. Şimdi ciddiye alınıyor" dedi.

Sesinin Biden kampanyalarında kullanılmasına izin verdi

Eski Amerikan başkanı Donald Trump’a yönelik öfkesini daha önce de gizlemeyen Robert de Niro, mevcut Başkan Joe Biden'ın “Snapped” adlı yeni seçim kampanyası reklamına sesini verdi. 30 saniyelik videoda Robert De Niro doğrudan hitap ettiği Donald Trump’tan “kontrolden çıkmış biri” diye bahsediyor ve eski ABD Başkanının “intikam” almak için her şeyi göze alacağını söylüyor.