19 Mayıs 2024, Pazar Gazete Oksijen
Haber Giriş: 11.03.2024 14:19 | Son Güncelleme: 11.03.2024 14:24

Tartışma yaratan fotoğrafa Kate Middleton’dan açıklama: Ben düzenledim

Ajansların ‘üzerinde oynandığı için’ geri çektiklerini açıkladıkları kraliyet fotoğrafına Galler Prensesi Kate Middeleton’dan açıklama geldi. Prenses fotoğraf üzerindeki düzenlemeyi kendisinin yaptığını söyleyerek karışıklık için özür diledi
Tartışma yaratan fotoğrafa Kate Middleton’dan açıklama: Ben düzenledim

Galler Prensesi Kate Middleton kendisinin ve üç çocuğunun yer aldığı bir fotoğrafın ‘manipüle edildiği’ gerekçesiyle uluslararası ajanslar tarafından geri çekilmesinin ardından açıklama yaptı. Galler Prensesi sorumluluğu kabul ederek düzenleme hatası nedeniyle özür diledi. Galler Prensi resmi X hesabından yayınladığı paylaşımda “Birçok amatör fotoğrafçı gibi ben de zaman zaman düzenleme (photoshop) denemeleri yapıyorum. Dün paylaştığımız aile fotoğrafının neden olduğu karışıklık için özürlerimi ifade etmek istedim. Umarım kutlama yapan herkes çok mutlu bir Anneler Günü geçirmiştir” dedi.

Ameliyat sonrası ilk fotoğraf

Prens William tarafından geçen hafta Windsor'da çekilen ve Anneler Günü nedeniyle Kensington Sarayı aracılığıyla medyaya servis edilen fotoğraf, Catherine'in iki ay önce geçirdiği karın ameliyatından sonra yayınlanan ilk fotoğrafı oldu.

Karışıklık yaratan fotoğraf

Saray yetkilileri, Catherine'in durumu ve sağlığıyla ilgili internetteki spekülasyonlar ve komplo teorilerinin ardından bu fotoğrafın güven vereceğini ummuş olsalar da, fotoğrafın manipüle edildiği yönündeki söylentiler daha da arttı. Uluslararası ajanslar fotoğrafı ‘manipüle edildiği’ gerekçesiyle geri çekti.