20 Nisan 2024, Cumartesi
Haber Giriş: 12.08.2022 17:25 | Son Güncelleme: 12.08.2022 17:29

Trump ve ailesinin Mar-a-Lago baskınını güvenlik kamerasından izlediği ortaya çıktı

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın, malikanesine yapılan FBI baskınını güvenlik kameralarından canlı izlediği ortaya çıktı
Trump ve ailesinin Mar-a-Lago baskınını güvenlik kamerasından izlediği ortaya çıktı

Avukatı, Donald Trump'ın Mar-a-Lago'ya yapılan FBI baskınını New York'taki Trump Tower'dan canlı olarak evindeki güvenlik kamerası görüntüleri aracılığıyla izlediğini söyledi.

Trump'ın avukatlarından Christina Bobb, sağcı medya ağı Real America's Voice'a verdiği röportajda, Mar-a-Lago’da olduğunu ama muhtelem Trump’ın ondan daha iyi görüş açısına sahip olduğunu anlattı.  Bobb, “New York’taki Trump ve ailesi güvenlik kameraları olduğu için içeride neler olduğu hakkında daha çok fikre sahipler” dedi. 

"Sadece kısa bir süre için kapatıldı"

Bobb, güvenlik kameralarının yalnızca çok kısa bir süre için kapatıldığını ve ajanların, avukatlarla kameraların açık olduğu üzerine de konuştuğunu da sözlerine ekledi. Bobb, “Ajanlar başlangıçta tüm kameraları kapatmamız gerektiğini söyledi, tabii ki personel buna uygu.  

Donald Trump’ın oğlu Eric Trump DailyMail’e, mülke gelen 30 ajanın personelden güvenlik kameralarını kapatmasını istediğini, ancak reddettiğini söyledi. Eric Trump, güvenlik kameralarını kapatmayarak, FBI'ın mülkün 'olmaması gereken' bölgelerine baskın düzenlediğini gördüklerini belirtti.

(Kaynak: DailyMail)