19 Eylül 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Video Giriş: 11.09.2024 12:45 | Son Güncelleme: 11.09.2024 16:01

Erşan Kuneri'den 2. sezon tanıtımı: 10 Ekim'de geri dönüyor

Cem Yılmaz’ın yarattığı Erşan Kuneri, ikinci sezonuyla 10 Ekim’de Netflix’te izleyici karşısına çıkacak. Türk sinemasının nostaljik yıllarına mizahi bir yolculuk sunan dizinin kadrosunda yeni isimler de yer alıyor

Netflix, Cem Yılmaz’ın yarattığı Erşan Kuneri karakterinin ikinci sezonunun yayın tarihini özel bir video ile duyurdu. 10 Ekim’de izleyicilerle buluşacak yeni sezon kadrosuna eklenen yeni isimlerle dikkat çekiyor.

Bu sezonda, 84 yaşına basan Erşan Kuneri, emekliliğinin tadını çıkarırken hayatına dair yapılacak bir röportaj için kapısını çalan bir ziyaretçiyle karşılaşıyor. Röportaj, Kuneri’nin kariyerindeki dönüm noktalarını ve sinema dünyasında bıraktığı izleri yeniden gündeme getiriyor. İzleyiciler de bu vesileyle Türk sinemasının geçmişine dair nostaljik bir yolculuğa davet ediliyor.

Cem Yılmaz’ın yönetmenliğini üstlendiği dizinin yapımını Fikirsanat gerçekleştiriyor. İlk sezondaki oyuncu kadrosuna ek olarak, yeni sezonda Şükran Ovalı, Ahsen Eroğlu, Bige Önal, Bora Akkaş ve Celal Kadri Kınoğlu gibi isimler yer alıyor.

Erşan Kuneri, ikinci sezonuyla mizahını bu kez sinema tarihine odaklı bir anlatım üzerinden sürdürüyor ve izleyicilere farklı bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Erşan Kuneri 2. Sezon konusu

Erşan Kuneri, dizinin ikinci sezonunda, 84 yaşına gelmiş, hayatı ve filmleri hakkında yapılacak bir röportaj için geçmişini anlatmaya karar vermiştir. Erşan Kuneri’nin anılarıyla birlikte hem 80’li yılların ortalarına dönerek ortağı, eski oyuncu arkadaşları ve ekibe dahil ettiği yeni yeteneklerle hayata geçirdiği filmlerini, hem de inzivaya çekildiği evinde başlayan günümüz hayatını kendisinden dinleriz. Erşan Kuneri’nin sekiz bölümlük ikinci sezonunda yine birbirinden farklı filmler ve rengarenk karakterlerle eğlenceli bir Türk sineması tarihi izleyicilere sunulur.

Yazan & Yöneten: Cem Yılmaz
Yapım Şirketi: Fikir Sanat
Yapımcı: Öner F. Işık
Oyuncular: Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Şükran Ovalı, Ahsen Eroğlu, Nilperi Şahinkaya, Bige Önal, Bülent Şakrak, Bora Akkaş, Merve Dizdar, Celal Kadri Kınoğlu 

Benzer Videolar