16 Eylül 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Video Giriş: 01.08.2024 09:25 | Son Güncelleme: 01.08.2024 13:54

Squid Game 2. sezon duyurusu

Merakla beklenen Squid Game'in 2. sezonun tarihi belli oldu. 26 Aralık 2024’te Netflix’te yayınlanacak dizi aynı zamanda yeni sezon onayını da aldığını duyurdu

Heyecanla beklenen Squid Game'in 2. sezonu, 26 Aralık 2024’te Netflix’te izleyiciyle buluşacak. İlk sezonun dünya çapında büyük bir başarı elde etmesinin ardından, ikinci sezon için beklentiler oldukça yüksek.

Yönetmenden mesaj

Squid Game'in yönetmeni, yazarı ve baş yapımcısı Hwang Dong-hyuk, dizinin hayranlarına bir mesaj gönderdi. Mesajında, dizinin 2. sezon tarihini açıklamanın ve final sezonu olan 3. sezonla ilgili haberler vermenin heyecanını paylaştı. Hwang Dong-hyuk "1. sezonun dünya çapında inanılmaz bir ilgiyle karşılanmasının üzerinden neredeyse üç yıl geçti ve hayal bile edemeyeceğimiz şeyler yaşadık. Bu mesajı yazarken 2. sezonun tarihini açıklamaktan ve final sezonu olan 3. sezonla ilgili haberler vermekten büyük heyecan duyuyorum. 2. sezonun çekimlerine başladığımız ilk gün ‘Vay be, Squid Game dünyasına geri döndüğüme inanamıyorum,’ diye düşünmüştüm. Gerçek olamaz gibi gelmişti. Üç yıl sonra Squid Game ile yeniden buluşmanın sizin için de nasıl bir his olacağını merak ediyorum" dedi.

Benzer Videolar