16 Eylül 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Video Giriş: 12.08.2024 10:50 | Son Güncelleme: 12.08.2024 10:56

Squid Game 2. sezon fragmanı

Netflix, Squid Game'in merakla beklenen 2. sezonundan fragman yayınlandı. Dizinin konusunun anlatıldığı tanıtım videosunda büyük para ödülü için yarışacak yeni oyuncuların numaralarıyla tanıtıldı

Netflix, büyük ses getiren dizisi Squid Game'in merakla beklenen ikinci sezonunun ilk tanıtımını paylaştı. Tanıtım, ilk sezondan hayatta kalan tek karakter olan Gi-hun’un (Lee Jung-jae) oyuna geri döndüğünü gösteriyor. 30 saniyelik tanıtımda, meşhur yeşil eşofmanlarıyla yarışmacılar ekrana gelirken, en son Gi-hun’un #456 numaralı ceketi ortaya çıkıyor.

İkinci sezon, Gi-hun’un Squid Game'i kazandıktan üç yıl sonra Amerika'ya gitme planından vazgeçip, aklında yeni bir kararla oyun alanına geri dönmesiyle başlıyor. Gi-hun, 45,6 milyar wonluk ödülü kazanmak için toplanan yeni katılımcılarla birlikte tekrar ölüm kalım oyununa dalıyor.

İlk 28 günde 1,65 milyar izlenme

Squid Game, 2021'deki prömiyerinin ardından ilk 28 günde 1,65 milyar izlenmeye ulaşarak Netflix’in en popüler dizisi oldu. Dizinin yönetmeni Hwang Dong-hyuk, 74. Primetime Emmy® Ödülleri'nde Drama Dizisi için En İyi Yönetmenlik ödülünü kazanan ilk Asyalı olarak tarihe geçti. Lee Jung-jae ise En İyi Erkek Oyuncu dalında Emmy kazanan ilk Asyalı erkek oyuncu unvanını elde etti.

İkinci sezon 26 Aralık'ta, son sezon 2025’te 

İkinci sezonda Lee Jung-jae, Lee Byung-hun, Wi Ha-jun ve Gong Yoo gibi tanıdık yüzlerin yanı sıra Yim Si-wan, Kang Ha-neul ve Park Gyu-young gibi yeni oyuncular da yer alacak. Netflix, ikinci sezonun 26 Aralık'ta yayınlanacağını, üçüncü ve son sezonun ise 2025’te izleyiciyle buluşacağını duyurdu.

Benzer Videolar