Ayurveda üzerine konuşmak için uzun yıllardır ayurveda danışmanı ve eğitmeni olan Ulli Allmendinger ile Moda’daki evinde buluşuyoruz. Almanya’da doğup Amerika’da eğitim alan Allmendinger 13 yıldan beri Türkiye’de yaşıyor. Ayurvedayla ilgili konuşurken kendi hayatında da nasıl fark yarattığını anlatıyor.
Kariyerinin başlarında sanat alanında gazetecilik yapan Allmendinger’in hayatına önce yoga sonra da ayurveda girmiş. 13 yıl önce Türkiye’ye gelmiş. Seattle’da eşi Çin tıbbı okurken kendisi de ayurveda eğitimi alan Allmendinger Türkiye’ye yerleşip eşiyle bir klinik açmış ve burada kalmış. Allmendinger ilk kitabı ayurvedayı 2017’de yazmış, şimdilerde ikinci kitabının hazırlığında.
Yazının tamamını görebilmek için lütfen abone olun. ABONE OL
Aboneyseniz
üye
girişi
yapınız.
Oksijen'e e-gazete aboneliği ile edineceğiniz avantajlar; Oksijen yazarlarının tüm yazılarına erişim Gazeteoksijen.com üzerinden 7/24 güncel haber erişimi Her gün e-posta kutunuza gelen Oksijen bülteni Gazete Oksijen, O2 ve özel yayın arşivine erişim