25 Nisan 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 16.10.2022 15:42 | Son Güncelleme: 16.10.2022 15:51

Balenciaga’nın bin 800 dolarlık yeni çantası: Lay’s paketi

İspanyol moda devi Balenciaga çıkardığı yeni çantayla yine gündeme geldi. Marka Lay's cipsi paketi şeklinde ürettiği çantalarla hayranlarını ikiye böldü
Instagram/demnagram
Instagram/demnagram

Kim Kardashian’ın favori moda markası Balenciaga, tuhaf bir çanta üretti. Markanın yaratıcı direktörü Demna Gvasalia, Lay's’in patates cipsi paketlerine benzeyecek şekilde tasarlanmış çantalar için PepsiCo ile bir araya geldi. 

Lezzetli çantalar, bu ayın başlarında Paris Moda Haftası sırasında Balenciaga'nın çamurlu şovunun bir parçasıydı. Ancak modellerin buruşuk bir şekilde tuttuğu çantalar büyük ölçüde fark edilmedi. Lay’s’in dört farklı aromalı paketlerinin renkleriyle üretilen fermuarlı çantalar deriden yapıldı. Çantaların bin 800 dolardan satışa çıkacağı söyleniyor. 

İspanyol moda evi, son zamanlarda dünyanın en pahalı çöp torbasını bin 790 dolara satan çılgın aksesuarlarıyla tanınıyor. Kim Kardashian viral tarzın büyük bir hayranı. Ancak, moda hayranları Frito-Lay ortaklığı konusunda iki kutba ayrıldı. Moda sayfası Diet Prada’nın Instagram paylaşımının altına bir kişi “Resmen bizi trollüyorlar” yazdı. Bir başka kullanıcı ise, “Balenciaga, bu noktada tüketicilik üzerine sadece bir sosyal deney” dedi.