27 Nisan 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 20.08.2022 21:01 | Son Güncelleme: 20.08.2022 21:33

Emma Watson, İtalyan moda devi Prada Beauty'nin yüzü oldu

Prada Beauty'nin 22 Ağustos’tan itibaren piyasada yerini alacak Prada Paradoxe kampanyasının yüzü Emma Watson oldu. Watson projenin yönetmen koltuğunda da oturacak
Emma Watson, İtalyan moda devi Prada Beauty'nin yüzü oldu

Harry Potter serisiyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Hollywood yıldızı Emma Watson İtalyan moda devi Prada'nın 8 yıl aradan sonra çıkardığı ilk majör kadın parfümü Paradoxe için kamera karşısına geçti. Markanın ikonik üçgen logosundan ilhamla yaratılan parfüm için kamera karşısına geçen Watson kısacık kestirdiği yeni saçlarını da görücüye çıkardı. 

Prada Beauty Instagram hesabında ortaklıkla ilgili yapılan paylaşımda; "Emma Watson, Prada Beauty. İlham perimiz bir ilham perisinden daha fazlasıdır. Bir yüzden daha fazlası. Prada kadınının mükemmel düzenlemesinden daha fazlası. O, kadın modernliğinin özü, dünya çapında kadın çok boyutluluğunun bir kutlaması" denildi.

2021'in Ocak ayında L'Oreal lisansıyla çalışmaya başlayan Prada Beauty, geçtiğimiz yıl Jake Gyllenhaal'un yüzü olduğu Luna Rossa Ocean isimli erkek parfümünü çıkarmıştı. 

İlk yönetmenlik deneyimi

Uzun zamandır Prada ailesiyle iç içe olan Watson yalnızca markanın yüzü olmakla kalmıyor. Watson ilk yönetmenlik deneyimini parfümün reklam kampanyasıyla yaşıyor.  22 Ağustos'ta raflarda yerini almaya başlayacak olan Paradoxe'un ardından Prada Beauty'nin bir sonraki adımının ne olacağını merak konusu.