19 Nisan 2024, Cuma
Haber Giriş: 01.02.2023 20:50 | Son Güncelleme: 01.02.2023 20:56

Beyoncé yedi yıl sonra dünya turuna çıkacağını duyurdu

Bu yıl yeni albümüyle Grammy Müzik Ödülleri'nde 9 adaylık elde eden Beyoncé, yedi yıl aranın ardından dünya turuna çıkacağını açıkladı
Beyoncé yedi yıl sonra dünya turuna çıkacağını duyurdu

Beyoncé, yedi yıl aradan sonra dünya turuna çıkacağını duyurdu. 41 yaşındaki şarkıcı, son albümü Renaissance ile bu Mayıs'ta Avrupa'da başlayıp Eylül'de Amerika'da sona erecek olan bir turne gerçekleştirecek. Yine de bu haber için heyecanlanan hayranlar, bilet almak için beklemek zorunda. Çünkü ABD’li şarkıcı biletlerin ne zaman satışa çıkacağını açıklamadı. 

Beyoncé, Break My Soul adlı hit parçayı içeren yedinci stüdyo albümü Renaissance'ı Temmuz 2022'de çıkardı. Albüm, yaklaşan Grammy ödüllerinde Beyoncé'ye dokuz adaylık kazandırdı. Bazı sanatçılar da turda Beyoncé’ye katılabilir. Grammy ödüllü şarkıcı albümde Drake, Pharrell Williams, The-Dream, Skrillex gibi sanatçılar ve kocası Jay-Z ile birlikte çalıştı. Dans şarkıları ağırlıklı albüm, daha önce yayınlanan ve geçen ay piyasaya sürülen Break My Soul single'ı da dahil olmak üzere 16 parça içeriyor. 

Dünya turu haberi öncesinde, Beyoncé'nin geçen ay Dubai'de dört yıl aradan sonra ilk konserini gerçekleştirdi. Müzik ikonu, bir grup uluslararası yıldızı kendine çekmeyi başaran yeni lüks otel Atlantis The Royal'in açılışını kutlamak için sahne aldı. Etkinliğin yüksek profiline rağmen, sahne şovu sırasında kayıt alınması yasaklandı ve katılımcılar gösteriden önce telefonlarını kapatmaya zorlandı.