25 Nisan 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 03.02.2023 16:55 | Son Güncelleme: 03.02.2023 17:13

Hafta sonu için podcast önerileri

Selim Karakaya
Selim Karakaya
Hafta sonu için podcast önerileri

Teras Noir

Meriç Aral ve Efe Tunçer mikrofonda. Noir nedir, ne değildir? sorusuyla çıkılan bu yolculukta bazen onların kendi kafa karışıklıklarına, bazen de konukların dünyalarına davetliyiz. Önemli bir takipçi kitlesi yakalamışken ara veren podcast, şimdi yeni bölümlerle karşımızda.

Nereden Dinlerim? Spotify, Apple

 

Masal Matitas

Masallara psikoloji, sosyoloji, pedagoji ve performans sanatı penceresinden bakılan bir podcast var karşımızda. Bu yayında ekibin tanımıyla “bazı sebeplerle” bize anlatılmayan masallar dile getiriliyor. Her anlatıdan sonra uzman konuklar ve hikaye anlatıcılarıyla masalların ve anlatı sanatının açtığı yeni yaratım alanları sorgulanıyor.

Nereden Dinlerim? Spotify

 

Değişik Kafalar

Plazalardaki beyaz yakalardan, yeni trend sessiz istifa kavramına kadar birçok ofis hikayesi bu yayında kendisine yer buluyor. Her bölümde iş dünyasından bir konuğun deneyimlerini dinlediğimiz podcast, farklı bakış açıları sayesinde yeni perspektifler edinebilmemizi vaat ediyor.

Nereden Dinlerim? SpotifyApple

 

Dersimiz Fitness

Sağlıklı kilo verme ve kas yapma sürecinde ihtiyaç duyulan bilgiler için iyi bir kaynak. Antrenman programları, sağlıklı beslenme alışkanlıkları, yaşanmış hayat hikayeleri, bilimsel araştırmalar ve makaleler Ömer Faruk Tanrıverdi’inin yayınının içerikleri arasında.

Nereden Dinlerim? SpotifyApple