13 Mayıs 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 06.01.2023 16:13 | Son Güncelleme: 06.01.2023 16:18

Hafta sonu için podcast seçkisi

Selim Karakaya
Selim Karakaya
Hafta sonu için podcast seçkisi

Onarım Atölyesi

İklimler kaybolurken, eşitsizlikler artarken, umudun sesini duymaya hepimizin ihtiyacı var. Ekin Al, dünyayı hep birlikte nasıl iyileştirebileceğimizi ve aksiyona geçenlerin hikayesini anlatmak için mikrofonda. Bu podcast, dünyayı onarmak niyetiyle yeni bir alan peşinde koşanlar için iyi birbaşlangıç alanı olabilir.

Nereden Dinlerim? SpotifyApple

 

AkademikLink

Karşımızda konuşulacak çok ciddi meseleler ve bu konuları eğlenceli bir şekilde ele almaya hazır bir ekip var. Psikolojiden bilime, kültürden yaşama farklı birçok konu anlaşılır bir tarz ve içerikle bu yayında masaya yatırılıyor.

Nereden Dinlerim? SpotifyApple

 

Cam Tavanın Ötesinde

Biraz daha fazla konuşmamız ve üzerinde daha fazla düşünmemiz gereken bazı konular olduğunun farkındayız. Toplumsal cinsiyet eşitliğine dair kavramların anlamları, iş hayatındaki cinsiyet eşitsizlikleri ve önde gelen kurumların örnek teşkil eden toplumsal cinsiyet eşitliği projeleri bu podcast’te konuşuluyor.

Nereden Dinlerim? Spotify, Apple

 

Sizin Gününüz Nasıl Geçti?

TuzBiber ekibi sahne gösterileriyle yakın zamanda çok konuşulmaya ve dikkat çekmeye başladı. Öne çıkan isimlerden biri olan Deniz Alnıtemiz, deneyimlerini ve paylaşımlarını podcast platformlarına taşıyor. Elbette sahne etkisini beklemiyoruz ama yine de iyi bir dinleme seçeneği.

Nereden Dinlerim? Spotify, Apple