10 Mayıs 2024, Cuma Gazete Oksijen
Haber Giriş: 05.02.2024 10:57 | Son Güncelleme: 05.02.2024 11:02

NYT, Taylor Swift’in yeni albüm müjdesini yazdı: Hayranları sinyalleri önceden gördü

Müzik dünyasının Oscar'ı olarak kabul edilen Grammy Ödülleri’nde En İyi Pop Vokal Albümü ödülünü alan Taylor Swift, konuşmasında yeni albümünün müjdesini verdi. New York Times, Swift hayranlarının yeni albüm sinyallerini önceden nasıl fark ettiklerini yazdı
Fotoğraf: Getty Images
Fotoğraf: Getty Images

Christopher Kuo / New York Times

Midnights ile En İyi Pop Vokal Albümü Grammy’sini kazanan Taylor Swift, yeni albümü "The Tortured Poets Department "ı 19 Nisan'da yayınlayacağını duyurdu. Grammy Töreni'nde ödülünü alırken konuşma yapan Swift, “The Recording Academy’nin oylama şeklinin hayranların tutkusunun doğrudan yansıması olduğunu biliyorum. Bu nedenle son iki yıldır sizden sakladığım bir sırrı açıklayarak hayranlarıma teşekkür etmek istiyorum. Yeni albümüm 19 Nisan'da çıkıyor. Adı The Tortured Poets Department” dedi.

Albüm kapağını yayınladı

Swift, ödülü kabul etmeyi bitirdiğinde sahne arkasına geçip albüm kapağını sosyal medyada yayınlayacağını söyledi.

Hayranları yeni albümün ipuçlarını görmüştü

Geceki ödül törenine girerken Swift hayranları sanatçının X, Instagram ve Facebook'taki profil resmini siyah-beyaz olarak değiştirdiğini fark etmiş ve pek çok kişi bunu Swift'in siyah-beyaz kapaklı "Reputation" albümünün yeni bir "Taylor versiyonunu" duyuracağına dair bir ipucu olarak yorumlamıştı.

 

13’üncü Grammy’sini aldı

Swift, "Anti-Hero" ile yılın en iyi şarkısı ve kaydı kategorilerinde ve "Midnights" ile yılın albümü kategorisinde olmak üzere altı Grammy adaylığı elde etti. Swift konuşmasında "Bu benim 13. Grammy ödülüm. Bu benim şanslı numaram, bunu size daha önce söyledim mi bilmiyorum” dedi.

© 2024 The New York Times Company