16 Eylül 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Giriş: 07.05.2024 12:51 | Son Güncelleme: 07.05.2024 12:54

NYT'nin moda editörleri seçti: Met Gala'nın enleri

Modanın en büyük gecesi Met Gala bu yıl zamanın bahçesi temasıyla düzenlendi. Geceye Zendaya, Kim Kardashian ve Tyla gibi isimlerin kıyafet tercihleri damga vurdu. New York Times'ın moda editörleri gecenin enlerini belirledi (Fotoğraflar: Nina Westervelt - Amir Hamja / New York Times)
NYT'nin moda editörleri seçti: Met Gala'nın enleri - Resim: 2

Zendaya: En havalı mavi!

Bu yılki galanın beş sunucusundan biri olan aktris, halıya tavus kuşu paletini anımsatan mavimsi yeşil tonlarında John Galliano'nun Maison Margiela koleksiyonundan bir elbisesiyle çıktı ve başlığından çıkan tüyler bu benzetmeyi daha da güçlendirdi.

NYT'nin moda editörleri seçti: Met Gala'nın enleri - Resim: 3

Gigi Hadid: En karmaşık!

Modelin Thom Browne imzalı elbisesinin eteği dekonstrükte edilmiş beyaz takım elbise ceketlerinden yapılmış gibi görünüyordu. Sarı çiçek süslemeleri galanın kıyafet kurallarına selam gönderiyordu.

NYT'nin moda editörleri seçti: Met Gala'nın enleri - Resim: 4

Donald Glover: En eriyen

Aktör koyu renk gömleği ve kravatının üzerine karamel renkli bol bir Saint Laurent takım giydi ve adeta elbisesi eriyor gibi görünüyordu.

NYT'nin moda editörleri seçti: Met Gala'nın enleri - Resim: 5

Doja Cat: Bu demode

Rapçi, otelinden beyaz bir banyo havlusunu andıran Vetements elbisesiyle ayrıldıktan sonra, halıda yürümek için aynı markanın dev (ıslak) bir tişört elbisesini giydi.