26 Nisan 2024, Cuma Gazete Oksijen
Video Giriş: 07.04.2023 10:40 | Son Güncelleme: 07.04.2023 14:21

A Small Light fragmanı

Bel Powley, Liev Schreiber ve Joe Cole'un başrollerinde yer aldığı, 2. Dünya Savaşı sırasında Nazi Almanya'sında bir Yahudi ailesinin yaşadığı gerçek bir hikayeyi anlatan A Small Light, 2 Mayıs'ta seyirciyle buluşacak

Sekiz bölüm sürecek olan mini dizi A Small Light'ın yapımcılığını National Geographic üstleniyor. 2. Dünya Savaşı'nda Yahudi patronu ve onun ailesini saklayarak, yaşamına mal olabilecek bir risk alan Miep Gies adlı cesur bir kadının başından geçenleri anlatan dizi 2 Mayıs'ta Disney+ ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Dizi'de, kahraman sekreter Miep Gies'i Bel Powley, Yahudi patronu Otto Frank'i Liev Schreiber, sekreterin eşi Jan Gies'i ise Joe Cole canlandırıyor.

Gerçek bir hikayeyi anlatan A Small Light ismini, Gies’in yaşamının sonlarında yaptığı bir alıntıdan alıyor, “Kahraman olarak anılmaktan hoşlanmıyorum çünkü kimse başkalarına yardım etmek için özel olmanız gerektiğini düşünmemeli. Sıradan bir sekreter, bir ev hanımı veya bir genç bile karanlık bir odada küçük bir ışığı yakabilir”

Benzer Videolar