27 Temmuz 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Video Giriş: 15.09.2023 09:09 | Son Güncelleme: 15.09.2023 09:20

Aquaman 2'den ilk fragman

Başrolünde Jason Momoa’nın yer aldığı ve yıl sonunda vizyona girecek olan DC Sinematik Evreni filmi Aquaman 2 filminden ilk fragman yayınlandı

Uzun süredir neden gelmediği konuşulan yapım sonunda vizyona girmeye hazırlanıyor. Warner Bros. Jason Momoa'nın başrolünde olduğu Aquaman 2 filminden ilk fragmanı paylaştı.

James Wan yönetmen koltuğunda oturduğu ve serinin ilk filmi olan Aquaman ve Kayıp Krallık'ın kadrosunu yeniden bir araya getiriyor. Jason Momoa, Patrick Wilson, Amber Heard, Yahya Abdul-Mateen II ve Nicole Kidman gibi oyuncular uzun süredir beklenen devam filminde karakterlerine geri dönüyor. Bir kez daha karşılarına çıkacak olan Black Manta, babasının intikamını almak için Aquaman’i yok etmeye kararlı bir şekilde geri dönüyor. Black Manta elindeki efsanevi Black Trident (Kara Mızrak) ile daha da güçlü ve tehlikeli bir düşman hâline geliyor.

Johnny Depp ile mahkemelik olan ve davayı kaybettikten sonra medyadan dışlanan Amber Heard, Jason Momoa ile başrolde yer almasına rağmen fragmanın sadece tek bir yerinde ve bir saniyeden daha az bir süreyle görünüyor. Daha önce oyuncunun filmden tamamen çıkartılacağı iddia edilmişti. Bu fragmanla birlikte haber de yalanlanmış oldu.

Aquaman ve Kayıp Krallık 20 Aralık 2023 tarihinde sinema salonlarındaki yerini alacak. Jason Momoa bu filmle birlikte rolüne veda etmeye ve James Gunn liderliğindeki yeni DC Sinematik Evreni’ne çok daha farklı bir rolle dönmeye hazırlanıyor.

Benzer Videolar