18 Mayıs 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Video Giriş: 13.11.2023 10:05 | Son Güncelleme: 13.11.2023 10:31

Army of the Dead ile aynı evrende: Rebel Moon'dan fragman

İlk olarak Netflix için zombi filmi Army of the Dead’i çeken Zack Snyder, şimdi de yine Netflix çatısı altında büyük bütçeli bir bilim-kurgu filmine imza attı. Rebel Moon adını taşıyan film için heyecanlı bekleyiş sürerken, filmden yeni bir fragman yayınlandı

Zack Snyder'ın Lucasfilm'e sunduğu karanlık bir Star Wars projesi olarak başlayan Rebel Moon: A Child on Fire, evrene kabul edilmeyince bağımsız bir film olarak ortaya çıktı. Snyder'in sunarken 20 yıldır emek verdiğini söylediği bu bilim-kurgu filminden yeni bir fragman yayınlandı.

Snyder, filmi 300 Spartalı'nın ortak yazarı Kurt Johnstad ve Army of the Dead'in ortak yazarı Shay Hatten ile birlikte yazdı. Rebel Moon Part 1: A Child of Fire'ın 22 Aralık'ta yayınlanacak ilk gösterimi öncesinde sınırlı sayıda sinemada gösterime girmesi bekleniyor. Rebel Moon Part 2: The Scargiver ise 19 Nisan 2024'te izleyicilerle buluşacak.

Army of the Dead ile aynı evrende

Yönetmen Zack Snyder, yakında çıkacak iki bölümlük uzay operası filmi Rebel Moon'un Netflix zombi filmi serisi Army of the Dead ile aynı sinematik evreni paylaştığını açıkladı.

Oyuncu kadrosu

Filmin oyuncu kadrosunda; Sofia BoutellaCharlie HunnamDjimon HounsouMichiel HuismanJena MaloneCary ElwesRay FisherCorey StollEd SkreinAlfonso HerreraCleopatra ColemanStuart MartinKingston FosterIngvar SigurdssonFra Fee ve Staz Nair yer alırken bu isimlerin yanı sıra seride usta oyuncu Anthony Hopkins de antik bir savaş robotunu seslendiriyor.

Rebel Moon hakkında

2 bölümlük filmde gizemli bir geçmişe sahip yabancı olan Kora (Sofia Boutella), evrenin en uzak köşelerindeki aya zorunlu iniş yaptıktan sonra, barışçıl bir çiftçi yerleşimi arasında yeni bir hayata başlar. Ancak zalim Naip Balisarius (Fra Fee) ve zalim elçisi Amiral Noble (Ed Skrein), çiftçilerin farkında olmadan ürünlerini Ana Dünya tarafından avlanan vahşi bir isyancı grubunun liderleri olan Bloodaxes'e (Cleopatra Coleman ve Ray Fisher) sattıklarını keşfettiğinde, kısa süre sonra hayatta kalmak için tek umutları haline gelir.

Benzer Videolar