26 Nisan 2024, Cuma Gazete Oksijen
Video Giriş: 06.01.2023 20:39 | Son Güncelleme: 06.01.2023 20:51

Asterix & Obelix: The Middle Kingdom'dan fragman

Asterix ve Obelix serisinin beşinci filmi olan The Middle Kingdom fragman yayınlandı. Asterix'i oynayan Guillaume Canet tarafından yönetilen filmde Vincent Cassel, Marion Cotillard gibi ünlü oyuncuların yanı sıra futbolcu Zlatan Ibrahimović de yer alıyor

Asterix & Obelix serisinin yeni filmi Asterix & Obelix: The Middle Kingdom, 24 Şubat'ta izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Guillaume CanetGilles Lellouche, Vincent Cassel, Jonathan Cohen ve Marion Cotillard yer alıyor.

Orijinal hikaye, Philippe Mechelen ve Julien Hervé'nin senaryosuna dayanıyor. Bu film Asterix çizgi romanlarından herhangi birine dayanmayan ve Gérard Depardieu'nun Obelix rolünde oynadığı ilk Asterix filmi. Çekimlerin başlangıçta 2020'de Çin'de yapılması planlanmıştı ancak bir yıl ertelendi ve Covid-19 salgını nedeniyle Fransa'ya taşındı. Filmin bütçesi 72,4 milyon dolar.

Kahramanların ilk kez Çin İmparatorluğu'na gittiği film de Çin imparatoru Han Xuandi'nin tek kızı katı bir prensten kaçar ve ve iki cesur savaşçı Asterix ve Obelix'ten yardım ister.

 

Benzer Videolar