27 Temmuz 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Video Giriş: 23.04.2023 10:47 | Son Güncelleme: 23.04.2023 14:15

Big George Foreman'dan fragman

Big George Foreman: The Miraculous Story of the Once and Future Heavyweight Champion of the World, 45 yaşında ağır siklet boks şampiyonluğu yaşayan ve kariyeri boyunca sadece Muhammed Ali tarafından nakavt edilmiş ünlü boksör Big George Foreman'ın hikayesini anlatıyor

Big George Foreman: The Miraculous Story of the Once and Future Heavyweight Champion of the World kariyerinin ilk yarısında dünya ağır siklet boks şampiyonu olan ve daha sonrasında boksa ara verip bir daha dönerek başarılamayacağı düşünülen bir şeyi başararak 45 yaşında dünya ağır siklet boks şampiyonu olan Big George Foreman'ın olağandışı hikayesini konu ediniyor.

George Edward Foreman kimdir?

George Edward Foreman, Amerikalı eski Dünya Ağır Siklet Boks Şampiyonu ve Olimpiyat altın madalyalı boksör. 1994'te 45 yaşında, Michael Moorer'ı nakavt ederek "en yaşlı ağır sıklet boks şampiyonu oldu. Profesyonel kariyerinde toplam 81 maç yapmış, 76 galibiyet almış, bunlardan 68'i nakavtla ile sonuçlanmıştır. 5 kez yenilmiştir. George Foreman'ı nakavtla yenen tek boksör Muhammed Ali'dir. Sadece 3 boksör George Foreman'ı yere düşürebilmiştir.

Benzer Videolar