25 Nisan 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Video Giriş: 10.05.2023 09:54 | Son Güncelleme: 10.05.2023 10:35

Bird Box Barcelona tanıtım filmi

Netflix'in gelmiş geçmiş en çok izlenen 3. filmi olan Bird Box'ın spin-off filmi Bird Box Barcelona'dan ilk tanıtım filmi yayınlandı. Film, 14 Temmuz'da izleyiciyle buluşacak
Kaynak: AA

Netflix yapımı Orijinal filmin bir genişlemesi olarak tanımlanan Bird Box Barcelona, hayatta kalan yeni bir grubu takip edecek. Filmin yönetmen koltuğunda Álex Pastor ve David Pastor oturuyor. Filmin oyuncu kadrosunda, Mario Casas, Georgina Campbell, Alejandra Howard, Naila Schuberth, Diego Calva, Patrick Criado, Lola Dueñas, Gonzalo De Castro, Michelle Jenner ve Leonardo Sbaraglia yer alıyor. Film, 14 Temmuz'da tüm dünyayla aynı anda izleyiciyle buluşacak.

Bird Box (2018)

Josh Malerman'ın aynı adlı romanından uyarlanan Bird Box, 21 Aralık 2018'de vizyona giren Netflix'in 2018'deki en büyük filmi oldu. Sandra Bullock'un başrolünü oynadığı kıyamet sonrası gerilim filmi, gözle görülmeyen varlıkların insanların onlara bakmalarıyla intihar ettikleri bir dünyada, biri kız biri erkek olan iki çocuğuyla birlikte tehlikeli bir yolculuğa çıkmak zorunda kalan Malorie (Bullock) adlı bir kadını anlatıyordu.

 

Benzer Videolar