29 Mart 2024, Cuma
Haber Giriş: 30.01.2023 18:44 | Son Güncelleme: 30.01.2023 19:09

Blake Lively, ünlü romantizm romanı It Ends With Us'ın film uyarlamasında rol alacak

Gossip Girl yıldızı Blake Lively, en çok satan aşk romanı It Ends With Us'tan uyarlanan filmde rol alacak. Kitap, Verity ile New York Times en çok satanlar listesinde ilk üç sırada yer aldı
Blake Lively, ünlü romantizm romanı It Ends With Us'ın film uyarlamasında rol alacak

35 yaşındaki Hollywood yıldızı Black Lively'nin yeni projesi belli oldu. Gossip Girl dizisindeki Serena Van Der Woodsen karakteriyle yıldızı parlayan Lively şu sıralar dördüncü çocuğunu beklese de Colleen Hoover'ın ünlü romantizm romanı It Ends With Us'ın film uyarlaması için kolları sıvadı. Kitabın yazarı Colleen Hoover, duyuruyu Instagram hesabından yaptı. Annesine teşekkür eden Hoover, "Şu anda annemden genel olarak esinlenilmiş bir kitaptan yapılmış bir filmi tartışıyor olmamız acı tatlı" dedi.

2016'da yayımlanan roman, kendisini son derece yakışıklı ama kontrolcü beyin cerrahı Ryle Kincaid'e aşık olurken bulan Lily Bloom adlı başarılı bir küçük işletme sahibini konu alıyor. Kitap, Lily'nin ilk aşkı Atlas Corrigan'ın yeniden devreye girmesiyle Ryle'la çalkantılı evliliğini belgeliyor..

Yayınlandıktan yıllar sonra TikTok'ta yeniden popülerlik kazanan kitap Ocak 2023'te Hoover, It Ends With Us, devam kitabı It Starts With Us ve bunlardan bağımsız gerilim kitabı Verity ile New York Times en çok satanlar listesinde ilk üç sırada yer aldı. 28 Ocak itibarıyla It Ends With Us, 90 hafta boyunca en çok satanlar listesindeki yerini korudu.