12 Ekim 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Video Giriş: 09.07.2023 15:23 | Son Güncelleme: 09.07.2023 15:48

Bob Marley: One Love'dan ilk fragman

Paramount Pictures, ikonik reggae öncüsü, efsane müzisyen Bob Marley'nin hayatını anlatan Bob Marley: One Love'dan ilk fragman yayınladı. Filmin 12 Ocak 2024'te vizyona girmesi bekleniyor

Bob Marley: One Love, sevgi ve birlik mesajlarıyla nesillere ilham veren bir ikon olan Bob Marley'in hayatını ve müziğini konu ediniyor. Film, izleyicileri Bob'un zorlukların üstesinden gelme konusundaki güçlü öyküsünü, dünya çapında Jamaika müziğinin görünürlüğünü artıran ve onu popüler kültürde küresel bir figür haline getiren devrim niteliğindeki müziğinin ardındaki yolculuğu keşfettirmeyi hedefliyor.

Efsane müzisyeni Kingsley Ben-Adir (Peaky Blinders) canlandırırken, eşi Rita'ya Lashana Lynch (No Time To Die) hayat veriyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Jesse CilioJames NortonMichael GandolfiniNadine Marshall ve Anthony Welsh gibi isimler yer alıyor. Bob Marley: One Love'ın yönetmenliğini, Reinaldo Marcus Green üstleniyor. Filmin senaryosunda Zach BaylinFrank E. Flowers ve Terence Winter imzaları bulunurken, İngiltere ve Jamaika'da çekilen projenin yapımcılığını Ziggy Marley üstleniyor.

Bob Marley kimdir?

Tam adı Robert Nesta "Bob" Marley, Jamaikalı reggae sanatçısı Bob Marley, 6 Şubat 1945 yılında dünyaya gelmiştir. Reggae müziğinin sadece Jamaika sınırları içerisinde kalmasından ziyade, onu bütün dünyaya duyuran en önemli isimlerden biri olan Bob Marley, büyük bir kesim tarafından bu tür müziğin kralı olarak ifade edilmektedir.

Benzer Videolar