27 Temmuz 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 20.10.2023 04:30 | Son Güncelleme: 21.10.2023 23:45

Eski fuarların gülümseten anları

İstanbul Kitap Fuarı, okurları heyecanlandırdığı kadar yayınevlerini de heyecanlandırmaya devam ediyor. Peki bugüne kadar yayınevi stantlarında hangi unutulmaz anlar yaşandı? Yayınevlerinin fuar anılarını derledik
Eski fuarların gülümseten anları

Esin HAMAMCI / [email protected]

Doğan Yayınları Kurumsal İletişim Koordinatörü Tuba Seven: “Grangé’yi ilk kez Türkiye’ye getirdiğimiz zamanı çok net hatırlarım”

“Her fuar bizim için ayrı bir serüven. O an için kaos olan, şimdi ise hatıralarımıza tebessümle ya da kahkahalarla eklenen onlarca anı... Jean-Christophe Grangé’yi ilk kez Türkiye’ye getirdiğimiz zamanı çok net hatırlarım. Fuarın tüm koridorları kilitlenmişti. İnanılamayacak bir kalabalık… O dönemler daha imza salonları ayrımı yok tabii. Mecburen yazarlarımızı okurlarıyla stantta buluşturuyorduk. Sanırım bu etkinlikten sonra fuarlarda imza salonları uygulaması başlamıştı. Aynı şekilde Tess Gerritsen’in gelmesi ve hatta Sevil Atasoy’la fuarda buluşmaları da çok özel bir anıdır. Fuarın kapanış saatinden bile sonra devam ettiğimiz imzalar… Fuarlar bizim oyun bahçemiz, en büyük heyecanımız, gitmekten en mutlu olduğumuz randevularımız…”