27 Temmuz 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Video Giriş: 24.09.2023 10:35 | Son Güncelleme: 24.09.2023 11:44

Gen V fragmanı

The Boys evreninde geçen yepyeni dizi Gen V'nin fragmanı yayınlandı. 'Sup'ların yetiştirilmesi için özel olarak açılan bir üniversite olan Godolkin'de geçecek dizi, 29 Eylül'de izleyiciyle buluşacak

The Boys evreninin en büyük şirketi Vouge, 'sup'ların yetiştirilmesi için Godolkin Üniversitesi'ni açtı. Genç kahramanlar Godolkin'de 'Vogue usulü' nasıl süper olunacağını öğrenecekler. 29 Eylül'de Prime Video ekranlarında ilk üç bölümü ile prömiyerini yapacak Dizi, 3 Kasım'dan itibaren de her hafta yeni bir bölüm ile izleyici karşısına çıkacak.

Oyuncu kadrosu

Clancy Brown, The Seven'ın birçok önemli üyesini eğiten Profesör Rich "Brink" Brinkerhoff rolüyle karşımıza geliyor. Diğer yeni oyuncular arasında Jaz Sinclair, Chance Perdomo, Lizze Broadway, Shelley Conn, Maddie Phillips, London Thor, Derek Luh, Asa Germann, Patrick Schwarzenegger, Sean Patrick Thomas ve Marco Pigossi bulunurken, Jason Ritter da konuk oyuncu olarak kadrodaki yerini alıyor.

The Boys hayranları fragmanda bazı tanıdık yüzler de görecek: Vought'tan Ashley Barrett (Colby Minifie), politikacı Victoria Neuman (Claudia Doumit) ve Zack Snyder-vari bir yönetmen olak bildiğimiz Adam Bourke (P.J. Byrne) ile Gen V'de de görünecek olan A-Train (Jessie T. Usher) bu isimler arasında. The Seven ise, komik derecede dramatik bir havaya sahip bir tavan portresi ve bronz bir Homelander heykeli şeklinde de olsa ruhen dizide yerini almış.

 

Benzer Videolar