30 Nisan 2024, Salı Gazete Oksijen
Haber Giriş: 29.03.2024 04:30 | Son Güncelleme: 29.03.2024 04:34

Hayatı yeniden inşa edebilmek için spor

Netflix filmi The Beautiful Game, bizleri Roma’ya, Evsizler Dünya Kupası’na davet ederek umut dolu, duygusal bir yolculuğa çıkarıyor. Bill Nighy İngiltere’de evsizlerden oluşan bir futbol takımının antrenörü. İkinci şanslara inananlar ve futbolseverler ekran başına
Hayatı yeniden inşa edebilmek için spor

74 yaşındaki Bill Nighy, bundan 21 yıl önce Love Actually ile hayatımıza girdi. Geçen sene Living’deki performansı ile Oscar adayı oldu. The Beautiful Game’de ise Evsizler Dünya Kupası turnuvasına katılacak İngiltere takımının antrenörü Mal’a hayat veriyor. Michael Ward sorunlu bir geçmişi olan forvet Vinny rolünde.Vinny evsiz olmaktan nefret eden ve takım arkadaşlarını küçümseyen ancak çok yetenekli bir futbolcu. Bağımlılık, aidiyet gibi ciddi sorunları olan ve aralarında bariz kültürel farklılıklar olan neredeyse ümitsiz bir grup oyuncuyu devralan Mal sporun birleştirici gücü sayesinde takımın hayatını değiştirecek.
Bu arada tüm dünyada evsizliğin son bulmasını amaçlayan ve 2001’den bu yana 70’ten fazla ülkenin katıldığı Homeless World Cup’ın resmi web sitesinden de The Beautiful Game’i desteklediğini ve filmdeki kimi oyuncuların gerçekten de bu kupada oynamış olduklarını belirtelim.