02 Mayıs 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 15.12.2022 15:37 | Son Güncelleme: 15.12.2022 15:57

Henry Cavill'dan Süpermen açıklaması: Pelerin takma sıram geçti

Süpermen rolüyle herkesin tanıdığı Henry Cavill, süper kahramanın yeni filminde rol almayacak. Instagram hesabından açıklama yapan Cavill, "Pelerin takma sıram geçti" dedi
Henry Cavill'dan Süpermen açıklaması: Pelerin takma sıram geçti

2013'ten beri Süpermen rolünü canlandıran İngiliz oyuncu Henry Cavill, gelecek yıl piyasaya çıkması planlanan yeni filmde bu rolü üstlenmeyeceğinin kendisine bildirildiğini açıkladı. Gelişmeler, Discovery, Inc. ile birleştikten sonra maliyetleri düşürmek için çok sayıda projede kesintiye giden DC Studios ve ana şirket Warner Brothers'ta yapılan önemli değişikliklerin ardından geldi. 

Guardians of the Galaxy filminin yönetmeni ve DC Stüdyoları'nın yeni başkanı James Gunn yeni bir Süperman filmi üzerinde çalışıyor. Süperman karakterinin farklı bir yönde ele alınacağı ve süper kahramanın genç yaşlarına odaklanılacak filme ilişkin açıklamayı Cavill, Instagram hesabından yaptı. 

"Temsil ettiği şey kolay olmayacak"

"Süperman olarak beyaz perdeye dönmeyeceğim" diyen Cavill, böyle görev değişimlerinin olabileceğini ve buna saygı duyduğunu söyledi. söyledi. Cavill, "Ekim ayında stüdyonun beni işe alacaklarını söylemesinin ve Süpermen olarak geri dönüyor olacağımı duyurmamı ilettikten sonra, bu haber pek kolay değil ama hayat bu. James ve Peter'ın inşa edecekleri bir evrenleri var. Onlara ve yeni evrende yer alan herkese iyi şanslar ve en mutlu talihleri diliyorum. Pelerin takma sıram geçti ama Süpermen'in temsil ettiği şey asla yok olmayacak" ifadelerini kullandı. 

İlk olarak Man of Steel filminde Süperman karakterini canlandıran Cavill, son olarak Black Adam filminde bu karakterle izleyicilerin karşısına çıkmış, yeni Süpermen rolü için yine Netflix yapımı The Witcher dizisindeki başrolden istifa etmişti.