23 Nisan 2024, Salı Gazete Oksijen
Haber Giriş: 18.01.2023 20:30 | Son Güncelleme: 18.01.2023 21:42

Madonna kariyerinin 40. yılını dünya turnesiyle kutlayacak

Madonna, müzik kariyerindeki 40. yılını dünya çapında gerçekleşecek bir turne programıyla kutlamaya hazırlanıyor. Turne, 15 Temmuz'da Kanada'nın Vancouver kentinde başlayacak ve 1 Aralık'ta Amsterdam'ın Ziggo Dome'unda sona erecek
Madonna kariyerinin 40. yılını dünya turnesiyle kutlayacak

Pop müziğinin kraliçesi Madonna kariyerinde başarılı geçen 40. yılı  Kuzey Amerika ve Avrupa turnesine çıkarak kutlayacak. İlk olarak geçen yılki 1 numaralı dans listesi albümü Nihayet Enough Love'ın tanıtım videosunda tanıtılan Celebration turu, Madonna'nın 1991 turne filmi Truth or Dare'in parodisini yapan bir kliple resmi olarak duyurulmuştu. 

35 şehir 38 şarkı 

61 yaşındaki şarkıcının 40 yıllık kariyeri süresince Billboard Hot 100 listesinde yer bulan 38 şarkısının yer alacağı yeni turne 15 Temmuz'da Kanada'nın Vancouver kentinde başlayacak ve 1 Aralık'ta Amsterdam'ın Ziggo Dome'unda sona erecek. Live Nation yapımı 35 şehirlik bu küresel turda Madonna Avrupa kıtasına geçmeden önce Detroit, Chicago, New York, Miami, Los Angeles gibi şehirlerde de müziğini hayranlarıyla paylaşacak. Turne kapsamındaki konserler Londra, Berlin, Barselona, Paris ve Stockholm'ün de bulunduğu 11 ayrı şehirde gerçekleşecek.

 Biletler 20 Ocak Cuma günü, madonna.com/tour adresinde satışa sunulacak. Madonna konserle ilgili basın açıklamasında "40 yılı aşkın süredir ürettiği eşsiz müzik kataloğunu öne çıkaracağını" belirtti. "Hayranlarıma bekledikleri şovu sunmak umuduyla mümkün olduğunca çok şarkıyı keşfetmekten heyecan duyuyorum." diyen şarkıcı konserinde müzik kariyerinin başladığı New York şehrinde de özel yer vereceğini ifade etti.