27 Nisan 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 19.06.2022 10:56 | Son Güncelleme: 19.06.2022 11:12

Oksijen'den İstanbul rehberi: 19 Haziran Pazar günü için öneriler

Babalar Günü'nün kutlandığı pazar gününü keyifle geçirmek için İstanbul'da sayısız seçenek var. Oksijen'den şehir rehberi: Konser, atölye, mekan, podcast ve dizi...
Oksijen'den İstanbul rehberi: 19 Haziran Pazar günü için öneriler

Yağmur Akpınar'dan kültür-sanat önerileri

Baby Concerts

Instagram/baby_concerts

Baby Concerts çocuklar için klasik müzik konserlerine Vestel Amfi'de devam ediyor. G.Bizet, J.Brahms, J.Strauss, S.Jopplin, P.I.Tchaikovsky gibi dünyaca ünlü müzisyenlerin bestelerini dinleyeceğiniz konserde çocuklar aileleriyle beraber çok eğlenecek. Bugün saat 11:00’de başlayacak konserde açık havanın tadını çıkarmaya hazır olun.

Barbekü Partisi

Serin bir akşamüstü bahçede yapılan barbeküyü aratmayacak bir etkinliğe ne dersiniz? Barbekünün tüm inceliklerini farklı reçetelerle sunan eğitim için MSA mutfağına davetlisiniz. Bugün 16:00’da başlayan atölyede kendinizi bir barbekü partisinde hissedeceksiniz.

Black Coffee İstanbul’da

Grammy ödüllü Black Coffee, bugün Küçükçiftlik Park’ta İstanbul ile buluşuyor. Elektronik müziğin ikonu haline gelen Black Coffee’ye, Valeron, Avangart Tabldot, Rancido, Cüneyt Çilingiroğlu ve Mt Axel de eşlik edecek. 15:00 gibi başlayan konserler serisi gece boyu sürecek.

Memet Özer'den mekan önerisi

The Ritz Carlton Teras Brunch

Belki de Istanbul’ un en güzel yaz brunchlarından biri. Zengin çeşitleri, mükemmel manzarası, kendinizi yazlık bir sayfiye yerinde hissederek, uzun ve keyifli vakit geçireceğiniz bir yer.

Selim Karakaya'dan podcast önerileri

Babalar Kulübü

Üç kafadar aynı dönemde babalığı tecrübe etmeye başlayınca, konuşacak çok şeyleri oluyor haliyle. Onlar da tecrübelerini ve günlük hayatta başlarına gelenleri anlatmak için yola çıkıyorlar. Aslında niyetleri eğlenmek olsa da, acemi ebeveynler için ilgi çekici bir yayın ortaya çıktığı da kesin.

Nereden Dinlerim? Spotify, Apple

EnBaba ile 20 Dakika

Klişelerin dışında çıkarak eşi çalışırken evde çocuğuna bakan bir babanın hikayesi. Bir ev babası olarak kızlarına bakan Özgehan Omag, sosyal medya paylaşımlarıyla ve video kanalıyla dikkat çekmiş. O yayınların selsi kayıtları da pratik dinleme yapmak isteyenlerle buluşuyor.

Nereden Dinlerim? Apple

Ekran önerisi

Lady and the Tramp, Disney+

Bu filmin yaşı, bir çok çekirdek aile üyesinin toplam yaşından daha büyük. Fakat öyle zamansız bir klasik var ki karşımızda, her nesilden izleyicinin aklına ve kalbine nakşolmuş bir film bu. 1955 yapımı Lady And The Tramp, Lady adında şımartılmış bir dişi köpek ile Tramp adındaki bir sokak köpeğinin hikayesini konu ediyor. 

Sahipleri ile beraber mutlu bir hayat süren Lady, eve yeni bir üyenin gelmesi ile evdeki yerinin sarsıldığını düşünür. Artık evde istenmediğine inanan Lady, evden ayrılarak sokaklarda yaşamaya başlar. Sokakta bir erkek köpek olan Tramp ile tanışan Lady, ondan tasmasız bir şekilde nasıl yaşanacağını öğrenir. Disney+’ın yayına geçişi şerefine bir kez daha, keyifle izlenir. Ailecek.