27 Temmuz 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 08.07.2023 11:30 | Son Güncelleme: 08.07.2023 11:34

Oksijen'den İstanbul rehberi: 9 Temmuz Pazar günü için öneriler

Hafta sonuna renkli bir kapanış yapmak isteyenlere Oksijen'den İstanbul rehberi: Şehrin gün batımı mekanları, kapılarını açan yeni mekanlar, konser, tiyatro, podcast ve ekran önerileri...
Oksijen'den İstanbul rehberi: 9 Temmuz Pazar günü için öneriler

Gizem Ceren Piri'den kültür-sanat önerileri

Sagopa Kajmer

Türk rap müziğin önemli isimlerinden Sagopa Kajmer, 9 Temmuz akşamı Turkcell Vadi Sahnesi’ne geliyor.

Şirincan Çakıroğlu

Şirincan nedir? Gerçek bir isim midir? Güldüren cazibe olur mu? Peki kadınlar neden tuvalette çok uzun süre kalır? Şirinler neden masmavi?, Bu oyuncular niye böyle artist? Bombacı Bey kimdir, ne iş yapar?  Şirincan Çakıroğlu Tek Kişilik Stand up Gösterisi ile 9 Temmuz'ta Ankara FADE Satge sahnesinde tüm bu soruların cevabını veriyor.

Gon Giovanni Operası

Dünyaca ünlü bariton Pietro Spagnoli'nin Don Giovanni, Avrupa sahnelerinde başarılarla kariyerini devam ettiren Düsseldorf Operası'ndan Güneş Gürle'nin ise Leporello rolünü üstleneceği Mozart'ın Gon Giovanni Operası, 9 Temmuz’da Süreyya Operası'nda seyirci karşısına çıkıyor.

Selim Karakaya'dan podcast önerileri

Ajans Muhabbeti

İki içerik yazarı bir arada. Sema Durak ve Halil Bitki, kendi deyimleriyle sanata göz açtırmadan sanatı konuşmak için mikrofonda. Güncel içeriklerin üzerinden başlayan muhabbet, sonu belirli olmayan bir noktaya doğru ilerliyor.

Nereden Dinlerim? Spotify, Apple

 

HavTo

Köpek eğitmeni Okan Arslan ve İrem Arslan mikrofonda. İkili, sahiplenmeden bakıma, periyodik tıbbi süreçten aksesuarlara, oyunlardan eğitime, köpek türlerinden ideal ortamlara, aklınızdaki tüm soruları cevaplamaya çalışıyor.

Nereden Dinlerim? Spotify, Apple

 

Memet Özer'den mekan önerisi

Padre Arnavutköy

Yeni yerinde hemen sahilde. Doyurucu ve lezzetli Burgerler ve Sosisli Sandviçleri ile, hem Boğaz havası almak, hem de güzel bir Pazar akşamüstü için , nefis bir alternatif.

Ekran önerisi

The Out-Laws - Netflix

Nişanlanmak üzere olan Owen Browning isimli banka müdürünün, ünlü bir çete tarafından soyulması ve bu olaylara kayınpederleri ile partneri Parker'ın dahil olmasıyla yaşananlar anlatılıyor.

Özellikle bu ünlü çetenin üyelerinin ortaya çıkmasıyla ilişkilerdeki tüm dengeler değişiyor, kim suçlu kim suçsuz sürprizlerle ortaya çıkıyor yavaş yavaş. Adam DeVine, Pierce Brosnan, Ellen Barkin, Nina Dobrev gibi birçok oyuncunun yer aldığı Amerikan yapımı filmde, izleyiciye hem büyük bir eğlence hem de tehlikeli bir macera sunuluyor.