25 Nisan 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Video Giriş: 11.04.2023 10:54 | Son Güncelleme: 11.04.2023 11:01

Peter Pan & Wendy'nin ikinci fragmanı

Sihir dolu bir macera için geri sayım başladı. Disney+ 28 Nisan'da izleyiciyle buluşacak olan Peter Pan & Wendy'in ikinci resmi fragmanını yayınlandı. Film 1911'de çıkan klasik roman ve 1953 yapımı Peter Pan animasyonundan esinlenileceği düşünülüyor

Disney, filmin 28 Nisan'da Disney+'ta prömiyer yapacak Peter Pan & Wendy'nin ikinci resmi fragmanını yayınladı. J.M. Barrie'nin 1911 tarihli klasik romanının film uyarlaması olarak karşımıza çıkan Peter Pan & Wendy, kısmen romandan kısmen de Disney'in 1953 tarihli klasik Peter Pan animasyon filminden esinlenilerek yaratılıyor.

Peter Pan & Wendy'de Peter'ı Alexander Molony, Wendy'i ise Milla Jovovich'in kızı Ever Anderson canlandırıyor. Oyunculuğa yeni başlayan bu genç isimlere Captain Hook karakteriyle Jude Law eşlik edecek. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca; Bay ve Bayan Darling rolüyle Alan Tudyk ve Molly Parker, Tinkerbell rolüyle Yara Shahidi yer alıyor.

Peter Pan & Wendy'nin konusu

A Ghost Story, Pete's Dragon ve The Green Knight filmlerine imza atan David Lowery tarafından yönetilen film, ebeveynlerinin yatılı okula gitme isteklerine karşı gelerek iki küçük erkek kardeşiyle büyülü Neverland'e seyahat eden genç bir kız olan Wendy'i konu ediniyor. Wendy, Neverland'de büyümeyi reddeden bir çocuk (Peter Pan), küçük bir peri (Tinkerbell) ve kötü bir korsan kaptanla (Captain Hook) tanışıyor ve çok geçmeden kendilerini heyecanlı ve tehlikeli bir maceranın içinde bulurlar.

Benzer Videolar