27 Temmuz 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Video Giriş: 09.10.2023 14:55 | Son Güncelleme: 09.10.2023 15:05

Priscilla'dan yeni fragman

Priscilla filminden yeni bir fragman yayınlandı. Sofia Coppola imzalı yapım, Genç Priscilla Beaulieu ile Elvis Presley’nin çalkantılı ilişkisini takip ediyor

Priscilla filmi için yeni bir fragman görücüye çıktı. Sofia Coppola’nın yönetmenliğini üstlendiği biyografi filmi, Priscilla’nın Elvis’in hayatındaki karmaşık ve çoğunlukla göz ardı edilen rolünü ön plana çıkartıyor. Yapımdan yayınlanan yeni fragman, Priscilla’nın kendi hayatı üzerindeki kontrol eksikliğini ve ikonik rock yıldızı ile evli genç bir kadın olarak karşılaştığı zorlukları ekrana taşıyor.

Elvis Presley’nin daha önceki tasvirlerine kıyasla bu yeni yapım daha eleştirel bir bakış açısı taşıyor ve çiftin evliliklerinin çalkantılı doğasını ve uzun süren flört dönemlerine ışık tutuyor. Bu yılki Venedik Film Festivali’nde büyük ses getiren ve yaklaşık 7 dakika boyunca ayakta alkışlanan A24 imzalı yapımdan yeni bir fragman yayınlandı. Elvis Presley rolünü Jacob Elordi (Euphoria, Deep Water) ve Priscilla Presley (Devs, Pacific Rim Uprising) karakterini Cailee Spaeny canlandırdığı Priscilla, 3 Kasım 2023 tarihinde vizyonda girecek.

Benzer Videolar