23 Nisan 2024, Salı Gazete Oksijen
Video Giriş: 06.05.2023 10:48 | Son Güncelleme: 06.05.2023 11:38

Terzi 2. Sezon fragmanı

Netflix'in geçmişten gelen sırları ve aşkı konu alan yeni dizisi Terzi'nin 2. sezonundan ilk fragman yayınlandı. Başrolünde Çağatay Ulusoy’a yer veren dizinin ikinci sezonu için henüz yayın tarihi açıklanmadı

Netflix'in kısa sürede büyük ilgi çeken yeni dizisi Terzi'nin ikinci sezonuna dair ilk fragman yayınlandı. Fragmanda 2. Sezon Cemre karakteriyle diziye dahil olacak Berrak Tüzünataç'da bulunuyor. Başrollerinde Çağatay Ulusoy'un yanı sıra Salih BademciOlgun Şimşek ve Şifanur Gül gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizide yönetmen koltuğunda Cem Karcı oturuyor. Çok kısa sürede büyük etki yaratan dizinin senaryosunu ise Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı kaleme alıyor. 

Terzi Konusu

Yeteneğini büyükbabasından miras alan genç ve başarılı terzi Peyami, dedesinin ölümünden sonra herkesten sır gibi sakladığı, akli dengesi yerinde olmayan babası Mustafa'nın bakımını üstlenmek zorunda kalır ve en büyük sırrını İstanbul'daki hayatının tam merkezine yerleştirmeye mecbur kalır. İstismar edildiği bir ilişkiden canı pahasına kaçmakta olan Esvet, kendi sırlarıyla Peyami'nin ve Mustafa'nın hayatına girer.

Benzer Videolar