27 Temmuz 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Video Giriş: 08.09.2023 11:27 | Son Güncelleme: 08.09.2023 11:55

Thanksgiving filminden ilk fragman

Korku filmi hayranlarının merakla beklediği Eli Roth imzalı Thanskgiving'ten ilk fragman yayınladı. Film, Şükran Günü'nden ilham alan gizemli bir katilin Massachusetts’te terör estirmesini konu alıyor

Sony Pictures, Eli Roth'un yönettiği Thanksgiving isimli korku filminin ilk tanıtım fragmanını yayınladı. Film Kasım ayında tam da gerçek Şükran Günü ile aynı zamanda sinemalara gelecek. Sinema tutkunları, özellikle Tarantino fanları bu filmin çıkış noktasını mutlaka hatırlayacaktır.

Thanksgiving, 2007'de Tarantino / Rodriguez imzalı Grindhouse: Death Proof filminin bir parçası olarak, iki film arasında gösterilen sahte bir fragmandı. Şimdi 16 yıl sonra bu sahte fragman gerçek oldu ve bir korku filmine dönüştü.

Bir seri katil, Şükran Günü'nde Massachusetts'teki küçük bir kasabaya gelir. Katilin amacı kasabanın sakinlerinden bir hindi oyma tahtası yapmaktır. Ve bu amaç uğrunda karşına çıkan herkesi leziz yemeğin sunumu olarak kullanmaya hazırdır.

Thanksgiving; Cabin Fever, Hostel I & II, The Green Inferno, Knock Knock, Death Wish gibi filmlerin yönetmeni Eli Roth tarafından yönetiliyor, senaryo ise Jeff Rendell ve Roth tarafından kalem alındı. Filmin oyuncu kadrosunda; Patrick Dempsey, Addison Rae, Jalen Thomas Brooks, Milo Manheim, Nell Verlaque, Gina Gershon, Tim Dillon ve Rick Hoffman yer alıyor.

Benzer Videolar