27 Temmuz 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Video Giriş: 13.09.2023 10:45 | Son Güncelleme: 13.09.2023 13:58

The Fall of the House of Usher fragmanı

Netflix’in yeni Mike Flanagan yapımı, Edgar Allan Poe’nun kült eserini konu edinen The Fall of the House of Usher'dan ilk fragman yayınlandı

The Fall of the House of Usher dizisi için fragman yayınlandı. Netflix, Mike Flanagan’lı korku uyarlamalarına gotik edebiyatın klasik kaleme Edgar Allan Poe ile devam ediyor.

12 Ekim 2023'te izleyicilerle buluşacak olan modern zamanlarda geçen dizi, Roderick Usher ve ailesinin ölümle yüzleşmesini konu alıyor. Usher Ailesi’nin gizemli ve sadık avukatı Arthur Pym rolünde ise ünlü aktör Mark Hamill yer alıyor. Gizemli ve sessiz bir karakter olan Pym’in Usher Ailesi’ne olan sadakati ise zorlu bir sınava tabi tutuluyor.

Dizide yer alan oyuncular arasında Hamill dışında Roderick Usher rolünde Bruce Greenwood, şekil değiştiren bir iblis olarak tanımlanan Verna rolünde Carla Gugino, Usher’ların halkla ilişkilerini yürüten Camille L’Espanaye rolünde Kate Siegel, Usher imparatorluğunun varisi Frederick Usher rolünde Henry Thomas, Frederick’in kardeşi Napoleon Usher rolünde Rahul Kohli ve Eliza rolünde Annabeth Gish yer alıyor.

Benzer Videolar