24 Nisan 2024, Çarşamba Gazete Oksijen
Video Giriş: 29.04.2023 10:01 | Son Güncelleme: 29.04.2023 10:46

Transformers: Rise of the Beasts'den ikinci fragman

Paramount Pictures Las Vegas'taki CinemaCon sunumunda, Transformers: Rise of the Beasts filminden yeni bir fragman yayınladı. Film 9 Haziran'da izleyiciyle buluşacak

1990'lı yıllarda geçen Transformers: Rise of the Beasts, Brooklyn'den Peru'ya uzanarak dünyayı dolaşan bir macera olarak tanımlanıyor ve Dünya için mevcut savaşta onlara müttefik olarak katılacak yepyeni bir Transformers grubu olan Maximals'ı tanıtıyor. 9 Haziran'da sinemalarla buluşacak olan filmde ayrıca Predacon ve Terrorcon türleri de tanıtılacak.

Başrolleri üstlenen Anthony Ramos, Brooklyn'de ailesiyle birlikte yaşayan ve ailesine destek olan eski bir askeri elektronik uzmanı olan Noah'ı canlandırırken, Dominque Fishback bir müzede eser araştırmacısı olan Elena'yı oynuyor. "Beast Wars"dan ilham alan filmin seslendirme kadrosunda ise Ron Perlman, Michelle Yeoh, Peter Dinklage, Pete Davidson, Michaela Jae Rodriguez ve Peter Cullen gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosunu Joby Harold, Darnell Metayer, Josh Peters, Erich Hoeber ve Jon Hoeber kaleme aldı. Yönetmen koltuğunda ise Steven Caple Jr. var.

Benzer Videolar