27 Temmuz 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Video Giriş: 13.10.2023 09:51 | Son Güncelleme: 13.10.2023 10:01

Wonka'dan fragman

Roald Dahl'ın popüler çocuk kitabı Charlie'nin Çikolata Fabrikası'nın baş karakterlerinden Willy Wonka, Timothée Chalamet'in karaktere yeniden hayat vermesiyle beyaz perdeye geri dönüyor. 15 Aralık 2023'te seyirciyle buluşacak olan filmden yeni bir fragman yayınlandı

Akıllara Johnny Depp'in ikonik oyunculuğu ve performansıyla kazınan Charlie'nin Çikolata Fabrikası'nın ünlü karakteri Willy Wonka'nın gençliğine odaklanan Wonka filminden yeni fragman yayınlandı. Film, Türkiye'de 15 Aralık 2023'te gösterime girecek.

Film, Charlie ve Çikolata Fabrikası romanındaki olaylardan yaklaşık 25 yıl öncesinde geçiyor ve Timothée Chalamet ünlü çikolata fabrikası sahibi olmadan çok önce, genç bir Willy Wonka'yı canlandırıyor.

Roald Dahl imzalı bestseller çocuk kitaplarından biri olan Charlie'nin Çikolata Fabrikası'nın baş karakterlerinden Çikolata Kralı Willy Wonka'yı merkezine alan film, mucit ve çikolata dahisi karakterin gençliğine odaklanıyor. Filmin kadrosunda Wonka'yı canlandıran Timothée Chalamet'in yanı sıra Olivia ColmanHugh GrantRowan AtkinsonSally Hawkins, Paterson Joseph gibi isimler de yer alıyor.

Benzer Videolar