04 Mayıs 2024, Cumartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 28.12.2023 11:02 | Son Güncelleme: 28.12.2023 11:08

Akaretler Design & Antiques Show, tasarım ve antika tutkunlarını bir araya getiriyor

Türkiye’nin değerli sanat etkinliklerine ev sahipliği yapan Bilgili Holding, bu kez tasarım ve antikayı bir araya getirerek bir ilke imza atıyor. Akaretler Design&Antiques Show, farklı dönemlerden antika mobilya, obje ve tasarımları çağdaş tasarımlar ve dekorasyonla buluşturuyor
Akaretler Design & Antiques Show, tasarım ve antika tutkunlarını bir araya getiriyor

Türkiye'nin önde gelen antika evleri, tasarım galerileri ve koleksiyonerleri, sanat, tasarım ve antika tutkunları için unutulmaz bir deneyim sunan ve bu yıl ilk kez gerçekleşen Akaretler Design&Antiques Show, farklı dönemlerden antika mobilya, obje ve tasarımları çağdaş tasarımlar ve dekorasyonla buluşturarak tasarımın eşsiz büyüsünü sergiliyor. 22 Aralık’ta başlayan etkinlik 07 Ocak 2024’e kadar Akaretler Sıraevler NO.37/39/41/43'te gerçekleşiyor., dünyanın dört bir yanından özenle seçilmiş koleksiyonlar, dünyaca ünlü tasarımcıların ve sanatçıların imzasını taşıyan mobilya ve aksesuarlarla dolu.

Akaretler Design&Antiques Show’da kimler yer alıyor?

Bu özel etkinlikte, sektörde öncü konumda olan 1930 Antika, Alaturca House, Artı Modern, MT1012, Tanju Özelgin, Autoban, Sema Topaloğlu X DOMO Athens, A Day of Design, Halit Berker, Hakan Ezer, 20’21, Madame Malachite, Hikmet Mizanoğlu Arts Antiques & Modern Decoration, Vintage & Design, Mozaik Design, Çağla Cabaoğlu Gallery gibi tanınmış isimler (markalar) yer alacak. Akaretler Design&Antiques Show dekorasyon ve tasarım dünyasının nabzını tutan, global mecra Maison Française ile iş birliği yapıyor.

Her bir parçanın kendi benzersiz hikayesini hissettirdiği, her köşesinin keşfedilmeyi beklediği Akaretler Design&Antiques Show’da, ziyaretçiler tasarımın büyüleyici dünyasını keşfedebilecekler.