25 Nisan 2024, Perşembe Gazete Oksijen
Haber Giriş: 22.07.2022 13:53 | Son Güncelleme: 22.07.2022 14:35

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan ilk afiş yayınlandı

Christopher Nolan merakla beklenen yeni filminden ilk afiş yayınlandı. Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken film 21 Temmuz 2023'te vizyona girecek
Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan ilk afiş yayınlandı

Christopher Nolan, yeni filmi için şimdiye kadarki en etkileyici oyuncu kadrosunu bir araya getirdi. Nolan, nükleer bilimci J. Robert Oppenheimer'ın biyografisi olan yeni filmi üzerinde yoğun bir şekilde çalışıyor. Bu filmde, atom bombasının babası olarak tanımlanan Oppenheimer'ı, Peaky Blinders dizisinin başrolü Cillian Murphy oynayacak. 

Yönetmen, Temmuz 2023'te vizyona girecek olan drama filminin kadrosunda Murphy'nin yanında Emily Blunt, Robert Downey Jr, Matt Damon, Matthew Modine, Florence Pugh ve Rami Malek de rol alacak. Belfast filmi ile en iyi yönetmen dalında Oscar adayı olan Kenneth Branagh da Dane DeHaan, Benny Safdie, David Krumholtz, Jack Quaid ve Alden Ehrenreich ile birlikte kadroya katıldı. 

Film projesi hakkında The Guardian'a konuşan Murphy geçtiğimiz günlerde "Rolün büyüklüğü ne olursa olsun Chris için her zaman orada olacağım" dedi. Aktör daha önce yönetmenle Batman Begins, Inception ve Dunkirk gibi birçok projede birlikte çalışmıştı.