06 Mayıs 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 23.03.2024 21:10 | Son Güncelleme: 23.03.2024 21:34

Akşener'den Yavaş'a: Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz, ben de unutmayacağım

İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisindeki istifalardan sorumlu tuttuğu ABB Başkanı Mansur Yavaş'a seslendi. Akşener, "Diğerleri anlamaz ama bu söyleyeceğimi Mansur Yavaş ve etrafındaki tayfa anlayacaktır. Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı asla unutmaz. Ben de unutmayacağım" dedi
Akşener'den Yavaş'a: Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz, ben de unutmayacağım

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Afyonkarahisar'da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef aldı. Partisinin il teşkilatının düzenlediği iftar programında konuşan Akşener, 14-28 Mayıs seçimlerine değinerek, "Ben kazanacak aday dedikçe arkadaşlar tersine döndü, masa kuruldu derken sonuç itibariyle 2023'te biz o seçimi kaybettik. İstanbul'u, Ankara'yı almak Türkiye'yi kazandırmıyormuş, onu öğrendik" dedi. 

Millet İttifakı'nın elindeki belediyelerde kendisine ve partisine yönelik itibar suikastı yapıldığını, partililerin istifa ettirildiğini savunan Akşener şunları söyledi: "Bütün teşkilatlar ucuna kadar istifa ettirilmek üzere büyük bir gayret sarf edildi. Ve çok üzüldüm, çok utandım. Mansur Yavaş çıktı, televizyonda dedi ki, il başkanı, ilçe başkanı, belediye meclis üyeleri, ilçe başkanları, ilçe yöneticileri, İYİ Parti'den istifa ettiler, benle çalışıyorlar, dedi. Diğerleri anlamaz ama bu söyleyeceğimi Mansur Yavaş ve etrafındaki tayfa anlayacaktır. Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı asla unutmaz. Allah şahittir, vallahi, billahi ben de unutmayacağım. İyilik yap kötülük bul. Şimdi böyle bir sistemden hayır çıkmaz."