29 Nisan 2024, Pazartesi Gazete Oksijen
Haber Giriş: 06.04.2023 22:54 | Son Güncelleme: 06.04.2023 23:15

Çekimleri tamamlanan Joker: Folie a Deux'ten (Joker 2) karakter fotoğrafları geldi

Joaquin Phoenix ve Lady Gaga'nın başrollerini paylaştığı Joker: Folie a Deux'ün çekimleri tamamlandı. Yönetmen Todd Phillips post prodüksiyon sürecine giren filmin karakter fotoğraflarını paylaştı
Çekimleri tamamlanan Joker: Folie a Deux'ten (Joker 2) karakter fotoğrafları geldi

Sinema tarihini en çok sevilen anti kahramanlarımdan biri olan Joker'in hayatı; aynı isimli filmde Todd Phillips'in yönetmenliğinde ve Joaquin Phoenix oyunculuğuyla tarihe geçti. 2019'da izleyiciyle buluşan film, 18 yaş sınırıyla milyar dolarlar kulübüne giren ilk yapım olmakla kalmadı 11 dalda Akademi adaylığı kazandı. Dahası 2 Oscar ödülü almayı başardı. Hal böyle olunca da ikinci filme davetiye çıkardı.

Senaristliğini yine Todd Phillips'in yaptığı, kendisine En İyi Erkek Oyuncu unvanı kazandıran Arthur Fleck (Joker) karakterine ise Joaquin Phoenix'in hayat verdiği Folie á Deux /İkili Delilik (Joker 2) ocak ayında sete çıktı. Kadrosuna bir de Oscar ödüllü şarkıcı ve oyuncu Lady Gaga'yı katan ekip bugün çekimleri bitirdi. Bir süredir setten gelen ve sızan fotoğraflar bugün Phillips'in sosyal medya paylaşımıyla adeta zirve yaptı.

52 yaşındaki yönetmen çekimlerin bitişini kutlamak için Joaquin Phoenix'in Joker'inin ve Lady Gaga'nın Harley Quinn karakterinin yeni yüksek kaliteli fotoğraflarını yayınladı. 

Oyuncu kadrosunda Zazie Beetz, Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland ve Harry Lawtey gibi isimlerin yer aldığı film post prodüksiyon sürecine girmiş olsa da izleyicilerle buluşmasına hala 1,5 yıl var.